Skip to content

Stalen

Profielen

Kanaalprofielen MKD

Kanaalprofielen, ook wel bekend als sleufplaten, worden bij Intra BV geproduceerd volgens de wensen en eisen van onze klanten. Kanaalprofielen zijn direct uit voorraad leverbaar of rechtstreeks uit onze eigen productiefaciliteit.

Kanaalprofielen zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen in bouwprojecten. Ze zijn meestal gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn. Omdat ze zo licht zijn, kunnen ze efficiënt worden getransporteerd, waardoor de logistieke uitdagingen op bouwplaatsen afnemen. Dit verhoogt de productiviteit en maakt een snellere installatie mogelijk.

Kanaalprofielen kunnen worden gebruikt voor permanente en tijdelijke projecten. De sterkte en vervormbaarheid van onze Kanaalprofielen, in combinatie met hun moeiteloze verwijderbaarheid, maken ze geschikt voor hergebruik in allerlei projecten. Dit maakt de Kanaalprofielen tot een duurzame oplossing en kan helpen bij het verlagen van de ecologische voetafdruk van je project. Bovendien zorgen de Kanaalprofielen voor stabiliteit, voorkomen ze erosie en vergroten ze de structurele integriteit van omliggende gebieden.

Elk project heeft zijn eigen vereisten. Onze ingenieurs helpen graag bij het vinden van de meest geschikte Kanaalprofielen voor uw project, waarbij we rekening houden met alle aspecten van u en uw project.

Onze andere producten

error: Alert: Content is protected !!